凯发娱乐-凯发娱乐app
12题库网
凯发娱乐-凯发娱乐app

题型:阅读理解     难度:★★  17.3万热度

阅读短文,根据短文内容判断。正确写t,错误写f。hello! friends. my name is amy. i am-凯发娱乐

题目
阅读短文,根据短文内容判断。正确写t,错误写f。
hello! friends. my name is amy. i am 12 years old. i am a student. my favourite day is monday. we have english and art class.we all like our english teacher. she’s young and pretty. she is very kind, she is our best friend. i live in a village. there are many small houses in the village. there are many trees and flowers.the sky is very blue, the air is very clean. it is beautiful all the year. there are many birds in the mountains and there are many fish in the river. we can run on the grass. we can see many sheep and ducks on the green grass. my classmates are all helpful at home. i am helpful at home, too. we can do many things at home. we help our parents every day. we are very happy. what about you can you tell me, please
【1】amy’s english teacher is her good friend. (______)
【2】amy lives in a city. (______)
【3】there are many trees and flowers in the village. (______)
【4】the air is not clean in amy’s village. (______)
【5】they can see many sheep and ducks on the green grass. (______)
正确答案
查看正确答案

会员号登录 试题上传

题目解答分析
本题更多的答案内容 请查看上面的正确答案

猜您对下面的试题感兴趣:

本题目来自[12题库]本页地址:https://m.12tiku.com/newtiku/87944/11183551.html

相关题目:

推荐题目:

相关类目题库:

网站地图